<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Amandalla, Otsolla, Dannylla ja Sirjellä ensimmäinen yliopistovuosi meni pitkälti tutustuessa campusalueeseen, kouluun ja muihin opiskelijoihin. Otso loisti koulussa ja repi tenteistä kymppejä. Sirje ja Amanda menestyivät ihan hyvin. Mutta Dannyn ensimmäinen vuosi meni hieman penkin alle. Danny joutui koeajalle, mutta Danny skarppasi hyvin ja pysyi yliopistolla.

 

839461.jpg

Danny päätti, että tästä lähtien keskittyisi enemmän kouluun ja alkoikin tehdä heti luennolta tultuaan rästissä olevia esseitään.

 

 839454.jpg

Amanda soitti välillä äidilleen ja kyseli kuulumisia. Hän sai kuulla, että äiti oli löytänyt uuden kumppanin. Amanda oli hieman epäileväinen, mutta ei viitsinyt sitä vielä sanoa äidille. Toisaalta Amanda oli tyytyväinen, että äidin ei tarvitsisi olla yksin.

 

839436.jpg

Danny sai lopulta valittua pääaineekseen teatteritaiteen. Opiskelun lomassa Danny ystävystyi Sirjen kanssa. Aiemmin he olivat vain tervehtineet. Mahtaako heidän välilleen kehittuä jotain enemmän...

 

839469.jpg

Amanda puolestaan syventyi taidehistorian kirjallisuuteen. Dannyn joutuminen koeajalle herätti tytön myös panostamaan kouluun hieman enemmän.

 

839788.jpg

Sirje ja Danny huomaisvat osuvansa usein samaan aikaan aamiaiselle. Usein he keskustelivat, että miten tärkeitä ystävät olivatkaan.

 

839439.jpg

Amanda ja Otso jakoivat usein herkkiä hetkiä asuntolassa. Otso vakuutteli, että Amanda on ainoa nainen hänen elämässään.

 

839483.jpg

Otson vakuuttelut eivät tainneet pitää aivan paikkaansa, sillä myös muut tytöt saivat Otson hormonit hyrräämään. Oliko tämä Amanda tiedossa?

 

839484.jpg

Sirje lukitsi huoneensa oven, sillä monena yönä hän oli herännyt, että joku chearleadereistä mesosi huoneessa öisin. Siihen tuli nyt stoppi.

 

839498.jpg

Eräänä alkutalven iltana Amanda törmäsi tyyppiin, jota ei aiemmin ollut nähnyt asuntolassa. Moritz oli vain käymässä asuntolassa. Mutta myös Moritz huomasi viehättävän tytön, Amandan.

 

839492.jpg

Koulutehtävien välissä oli mukava kuitenkin välillä chattaillä siskon kanssa ja vaihtaa kuulumisia. Amanda varoitteli teini-iässä olevaa siskoaan sekaantumista väärään porukkaan tai voisi käydä hullustikin.

 

839507.jpg

Otso tuli pyytämään Amandaa tanssimaan. Jotenkin Amandalla oli tunne, että Otso oli jotenkin syyllisenoloinen tai kuin mies yrittäisi hyvitellä jotain.

 

839512.jpg

Otso oli huomannut, että Amanda oli muutamana päivänä ollut jotenkin erilainen, jotenkin etäinen. Otso vakuutteli rakkauttaan Amandalle...

 

839518.jpg

...mutta silloin soi puhelin. Amanda vastasi ja yllättynyi, sillä siellä oli Moritz, joka halusi jutella hänen kanssaan. Moritz kysyi, jos voisi joku päivä tulla tapaamaan Amandaa. Totta kai, vastasi Amanda. Tyttö oli itsekin yllättynyt, miten hän odottikaan Moritzin käyntiä.

 

839514.jpg

Purkaakseen jännitystä Amanda meni maalaamaan. Maalaaminen auttoi rauhoittumaan.

 

839521.jpg

Luennolta saavuttuaan Moritzin oli odottamassa Amandaa ja nuoret syventyivät elämänperuskysymyksiin. Onko ihmisen alkukoti tosiaan Afrikassa...

 

839526.jpg

Jottei keskustelu olis käynyt liian vakavaksi, niin välillä he heittivät dartsia.

 

839529.jpg

Amanda oli muutenkin kovin leikkisällä tuulella ja alkoi takomaan Moritzia tyynyllä. Amanda yllättyi itsekin, että kuinka hyvä Moritzin kanssa oli olla.

 

839530.jpg

Moritz yllättyi tahollaan, että miten tälläinen ihana nainen on voinut jäädä häneltä huomaamatta. Amanda puolestaan ihmetteli, että milloin mies oikein kertoo todelliset tunteensa, sillä välillä Amanda luuli miehen olevan kiinnostunut romanttisessa mielessä, mutta joskus taas vain kaverina. Ota siinä sitten miehistä selvää...

 

839535.jpg

Sillä kertaa he hyvästelivät aika muodollisella tavalla.

 

839791.jpg

Moritzin lähdettyä Amanda meni valmistaa illallista, mutta kauhukseen hän huomasi mikron syttyneen tuleen. Amanda sai sammutettua palon, mutta oli se silti järkyttävää.

 

839551.jpg

Sillä aikaa Otso oli mennyt kuntosalille,sillä hän oli huomannut päässeensä hieman pyöristymään.

 

839790.jpg

Amanda kirjoitti äidille sähköpostia ja kyseli, että  miten uuden kumppanin kanssa menee ja milloin he tulisivat katsomaan häntä yliopistolle.

 

839584.jpg

Seuraavana aamuna Amanda huomasi Sirjen käyneen kampaajalla. Upeat hiukset, ajatteli Amanda. Myös Otso oli huomannut Sirjen uudet hiukset.

 

839578.jpg

Ennen luennolle lähtöä, alkoi Amandaa lapsettamaan...

 

839586.jpg

Luennolta tultuaan, ehdotti Otso tyynysotaa. Mutta Amanda ei kauaa jaksanut. Outoa, ajatteli Otso. Tyynysota on aina ollut meidän yhteinen juttu. Onko jotain sattunut, ihmetteli Otso.

 

839590.jpg

Lounaalla oli mukavaa keskustella Siljan kanssa päivän luennosta. Amanda kertoi, että professori oli pitänyt hänen esseestään, jossa Amanda käsitteli, että miten empressionismi oli vaikuttanut nykyajan asenteisiin. Silja puolestaan oli kiinnostunut enemmän kuvanveistosta.

 

839444.jpg

Amanda harjoitteli jonglööraamista, jotta pystyisi hurmaamaan Moritzin. Samalla hetkellä Amanda tajusi, että hänen oli kerrottava Otsolle, että heidän juttunsa oli jo menneen talven lumia. Minun on vaan kerrottava se oikealla hetkellä, ajatteli Amanda.

 

839442.jpg

Sirje oli kuullut, että ruokalan emännällä Lindalla on ollut sutinaa yliopiston rehtorin kanssa. Kukapa olisi Lindasta uskonut, tirskuivat tytöt.

 

839592.jpg

Otso oli päättänyt läpäistä lukukauden erinomaisin arvosanoin ja se puolestaan vaatii tiukkaa opiskelua.

 

839596.jpg

Kun Sirjellä iski inspiraatio, niin silloin ei siinä ympäristöllä ollut väliä.

 

839603.jpg

Danny harjoitteli ahkerasti puhumista, sillä tulevalla näyttelijällä tulisi olla hyvä ja kantava ääni.

 

839599.jpg

Pietari oli puolestaan iskenyt silmänsä Sirjeen ja laittoi parastaan hurmatessaan tyttöä.

 

839612.jpg

Opiskelun välissä oli hyvää jumpata, vaikka sitten keskellä alakerran aulaa.

 

839607.jpg

Danny oli myös hiemannut päivittänyt hiusmalliaan. Ruokalan Lindakin huomasin muutoksen ja hihkaisi Dannyn tehdessä läksyjä ruokalassa.

 

839619.jpg

Aamupalalla Sirje kertoi Pietarille unestaan, jossa oli aaveita. Pietari kuunteli Sirjeä melko jäykkänä tuolissaan. Hän ei kehdannut tunnustaa, että pelkäsi aaveita kuollakseen.

 

839618.jpg

Luennon jälkeen oli mukava rentoutua leikkimällä tyynysotaa Dannyn kanssa.

 

839626.jpg

Kylläpäs Pietari katsoo tarkkaan, mietiskeli Sirje. Mitähän sillä on oikeasti mielessä.

 

839624.jpg

Danny innostui joraamaan chearleader-tytön kanssa. Ei sen nimen niin väliä.Pääasia, että on hauskaa.

 

839631.jpg

Sirje yritti illalla saada Pietarin aivoituksista selvää, mutta tulos jäi aika heikoksi. Tämä taisi sitten olla tässä, ajatteli Sirje.

 

839634.jpg

Sirje päätti uppoutua koulukirjojen pariin, sillä historian opiskelijana hänen oli hallittava vuosiluvut.

 

839641.jpg

Sirje huomasi viettävänsä yhä enemmän aikaa Dannyn kanssa ja yleensä tyynysodan merkeissä...

 

839642.jpg

Lounaalla Sirje jutteli Siljan kanssa taidehistoriasta ja siitä, että miten läheltä heidän pääaineensa liippasivat toisiaan.

 

839447.jpg

Danny päätti ostaa uusia vaatteita, sillä isoäiti oli lähettänyt hänelle rahaa syntymäpäivälahjaksi.

 

839644.jpg

Danny suuntasi kohti campuksen vaateliikkeitä, joista oli netistä lukenut. Hän oli huomannut, että Pietari oli piirittänyt hänen Sirjeään. Eihän hän Sirjeä omistanut, mutta Danny oli huomannut, että tyttö pyöri hänen mielessään päivittäin.

 

839647.jpg

Danny katseli uaseampia vaatteita, mutta lopulta hän löysi vaatteet, joita voisi käyttää ja joista tytötkin varmasti tykkäisivät. Danny löysi upean emo-tyyliä edustavan vaateparren. Danny oli hyvin tyytyväinen hankintaansa.

 

839658.jpg

Aika makeet kuteet, myhäili Danny.

 

839667.jpg

Dannyllä todella hyvä tuuri, sillä liikkeessä oli juuri alennusmyynnit ja vaatekokonaisuus lähti 200 simeleonilla. Jes, iloitsi Danny.

 

839672.jpg

Samalla reissulla Danny päätti käydä vielä ostamassa MP3-soittimen.

 

839675.jpg

Danny oli luonnollisesti kokeiltava soitinta heti ja mieletön saundi siitä tulikin.

 

839680.jpg

Danny oli huomaamattaan viettänyt useamman tunnin shoppailemalla. Danny tilasi taksin takaisin asuntolaan, jottei vaan myöhästyisi luennolta.

 

839684.jpg

Seuraavana aamuna Sirje huomasi Dannyn uudet vaatteet. Olipa Dannysta tullut komea. Sirje oli todella hämmästynyt sekä samalla mielissään Dannyn muodonmuutoksesta.

 

839697.jpg

Luennolta tultuaan Danny rynnisti keittiöön tekemään lihavoileipää. Hänellä oli mieletön nälkä.

 

839689.jpg

Danny piti tosiaan tanssimisessa ja silloin ei katsottu aikaa eikä tosiaankaan paikkaa.

 

839705.jpg

Vaikka Lindan kokkaukset maistuivatkin Dannylle, niin välillä oli treenattava myös itse ruuanlaittoa.

 

839704.jpg

Ruokalassa harvemmin joutui yksin syömään.

 

839717.jpg

Myös Sirje opetteli ruuanlaittoa, mutta valitettavasti nuudelit pääsivät kärähtämään.

 

839716.jpg

Danny ja Sirje juttelivat mielellään opinnoista. Molemmat olivat tyytyväisiä kurssivalinnoistaan.

 

839723.jpg

Opintojen välillä oli hyvä rentoutua ja kirjoittaa päiväkirjaan päiväntapahtumia.

 

839720.jpg

Danny oli inossaan, sillä hän oli hankkinut kauan haaveilemansa stereosoittimen.

 

839731.jpg

Amanda muisti pitää kunnostaan huolta, vaikka koulutyöt veivätkin paljon aikaa.

 

839726.jpg

Sirjen ja Dannyn suhde lämpeni ja tiivistyi. Olisiko tässä uuden suhteen alku???

 

839443.jpg

Moritz alkoi olla yhä useammin tuttu vieras asuntolassa. Amanda ja Moritz viettivät usein aikaa Dartsin parissa.

 

839734.jpg

Mikään suuren suuri yllätys ei liene, että Sirje ja Danny ihastuivat toisiinsa. Danny ja Sirje päättivät ottaa selvää, että kuinka heidän suhteensa kehittyisi.

 

839738.jpg

Danny tiesi entuudestaan, että selkähieronnalla saisi Sirjen sydämen lopullisesti sulatettua.

 

 

 

Sirjen ja Amandan elämässä oli rakkautta ilmassa ja molempien tyttöjen koulukin sujui mainiosti. Dannylläkään ei mennyt niin huonosti, sillä olihan hänellä ja Sirjellä pientä sutinaa.  Otsolla taas ei ollut ketään erityistä. Amandalla ja Otsolla opinnot ovat loppupuolella.

Seuraavassa jaksossa selviää Dannyn ja Sirjen suhteen tulevaisuus. Myös Amandan ja Moritzin suhteen kehittyminen selvinnee. Entä miten Otso reagoi, kun Amanda kertoo heidän suhteensa olevan lopussa?