Pahoittelen, että kuvien koot vaihtelevat. Vika korjaantuu seuraavassa jaksossa.

 

Nikki oli hyvin onnellinen. Hänen molemmat tyttärensä olivat päässeet elämässä eteenpäin.  Amanda oli  valmistunut yliopistosta ja oli työelämässä. Alisa oli parhaillaan häämatkalla ja myös hän oli löytänyt mieleisensä ammattin. Kunpa Amandakin löytäisi miehen, jonka kanssa perustaa perhe. Nikki odotti niin kovasti lapsenlapsia. Nikin avioliitto Johanneksen kanssa oli hyvällä tolalla. He olivat edelleen kuin vastarakastuneita. Alisan ja Anttonin hääjuhlista palattuaan iski Nikkiin ja Johannekseen leikitys. Molemmat olivat yöpaitasillaan, kun Nikki keksi, että nyt olisi hyvä hetki tyynysodalle. Etupihalla tietenkin. Leikkihetki melko myöhään, kunnes molempia alkoi nukuttamaan.

 

1248135.jpg

Pariskunnan leikkihetki siis venyi melko pitkälle. Uni maistui molemmille ja Johanneksen herättyä, oli aurinko jo korkealla. Olipa meillä hauska ilta, mietiskeli Johannes, Nikin jatkaessa uniaan.

 

1248129.jpg

Johannes nousi ylös ja alkoi valmistamaan aamupalaksi juustovoileipiä. Kuten kuvasta näkyy molemmat rakastivat paprikaa ja tomaattia.

 

1248120.jpg<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Johanneksen lähdettyä kaupungille asioille, jäi Nikki kotiin. Hauskimpia hetkiä oli mamsterin kanssa leikkiminen.

 

1248107.jpg

Johanneksen palattua kotiin keskustelivat Johannes ja Nikki elämän lyhyydestä. Nikki oli jo hetken aikaa aavistellut, että lähtö voisi olla lähellä. Johannekselle hän ei ollut tuntemuksistaan kertonut.

 

1248127.jpg

Nikki ei ollut kuitenkaan unohtanut, että miten tärkeää oli rentoutua ja unohtaa arjen ikävät asiat. Mikä sen parempi tapa kuin keikutta lantiota musiikin tahtiin. Johannes tyytyi käsien vispaamiseen.

 

1248042.jpg

Nikki ehdotti pientä lepohetkeä. Nikkiä häiritsi tämä kauhea helle. Kunpa tulisi hieman pilvisempää ilmaa jo vihdoin. Johannes kuunteli rakasta vaimoaan hievahtamatta. Kun vaimolla ei ollut hyvä olla niin ei ollut sitten hänelläkään, mietiskeli Johannes.

 

1248116.jpg

Nikki yllätti Johanneksen yllätyshyökkäyksellä. Muhinointi oli MELKEIN parasta, mitä Nikki tiesi.

 

1248064.jpg

Muhinointi johti toiseen asiaan. Jälleen kerran Nikki ja Johannes antoivat peitolle kyytiä.

 

1248110.jpg

Intohimoisen tuokion jälkeen, tuli Nikille kauhea mieliteko mennä korjamaan tomaattisatoa. Kylläpä näitä outoja mielitekoja tuli, vaikkei lasta vatsassa ollutkaan.

 

1248125.jpg

Aamulla Nikki intoutui jälleen intohimoiseen suudelmaan Johanneksen kanssa. Johannes taisi yllättyä, ilmeestä päätellen.

 

1248053.jpg

Johannes oli hankkinut patsaan Nikin toivomuksesta heidän talonsa etupihalle. Kylläpä patsas on kaunis, ihaili Nikki.

 

1248035.jpg

Illan jo pimetessä Nikki vaivasi hieman aivosolujaan shakin avulla.

 

1248142.jpg

Ihanaa kulta, että olet taas kotona, hyrisi Nikki Johannekselle.

 

1248114.jpg

Ennen nukkumaan menoa oli mukavaa pusutella.  Johannes ehti lähteä töihin ennen Nikin herättyä.

 

1248331.jpg

Helle jatkui edelleen ja oloaan viilentäekseen Nikki otti muutaman mehucocktailin.

 

1248080.jpg

Jälleen päivä oli ehtinyt iltaan. Hiljalleen alkoi nälkäkin kurnia Nikin vatsassa ja päivälliseksi Nikki valmisti lohimedaljonkeja. Ne olivat Nikin lempiruokaa.

 

1248063.jpg

Johanneksen tullessa kotiin, oli jo aika myöhä. Hei rakkaani, hyrisi Johannes. Onko päiväsi mennyt hyvin? Nikki nyökytteli Johanneksen kainalossa.

 

1248317.jpg

Iltapuhteikseen Johannes korjasi kylpyammeen vuotavan hanan. Vesimaksut eivät muutenkaan olleet mitään pieniä.

 

1248030.jpg

Ennen yöpuulle menoa olisi mukava ottaa pienet tömssyt. Onneksi tuli hankittua baaritiski. Seuraavana päivänä Johannes nousi aikaisin aamulla Nikin nukkuessa. Työpäivä venyi melko pitkäksi, sillä työpaikalla oli puolet ihmisitä oudon viruksen kourissa. Tämä tarkoitti, että  Johanneksen työmäärä tuplaantui.

 

1248122.jpg

Johannes pääsi töistä lähtemään vasta illan hämärtyessä. Ensimmäiseksi Johannes ryntäsi jääkaapille ja alkoi valmistamaan hampurilaisia.

 

1248082.jpg

Nikki oli onnensa kukkuloilla, kun hänen toivonsa vesisateet tulivat Leutolaaksoon. Vesilammikoissa roiskiminen oli sitten hauskaa.

 

1248039.jpg

Johannes oli tyytyväinen, sillä hänen kesälomansa alkoi. Kyllä Johannes olikin tehnyt töitä lomansa eteen. Loman kunniaksi oli hyvä ottaa viskipaukku.

 

1248101.jpg

Nikkiä ei tarvinnut montaa kertaa houkutella lemmenlilluttimeen.

 

1248072.jpg

Välillä piti vilvoitella ja piti muistaa ruokkia mamsteri. Olihan mamsteri aikoinaan Amandalle hankittu. Amanda ei antaisi anteeksi, jos masteri kuolisi nälkään.

 

1248085.jpg

Nikki ja Johannes lähtivät myöhemmin illalla karaokebaariin ja siellä he törmäsivät ystäviinsä. Nikki ei voinut olla vetävättä paria duettoa Johanneksen serkun Mikaelin kanssa.

 

1248084.jpg

Karaokebaarissa Johannes muisti, että luvannut tehdä aamulla yhden ylimääräisen vuoron. Loma alkaisi vasta illalla. Karaokeillan jälkeen Johannes otti parin tunnin unet ennen töihin lähtöään.

 

1248050.jpg

Työpaikalla kaikki meni pieleen. Johannes oli nukahtanut työpaikalla.Yhtiön toimitusjohtaja oli tullut ex tempore käymään. Hän sai potkut välittömästi. Johannes oli masennuksen syövereissä.

 

1248062.jpg

Parantaakseen oloaan Johannes päätti aloittaa uuden harrastuksen. Nikki oli aina kertonut, että miten maalaamalla sai pahan olon purettua. Se oli tavallaan terapiaa. Vaimo oli oikeassa. Olo helpottui kummasti.

 

1248032.jpg

Myös mamsterin kanssa oli kiva leikkiä. Leikkihetki sai Johanneksen mielen paremmaksi.

 

1248105.jpg

Seuraavana aamuna Johanneksen mielikin oli jo paljon parempi. Nikki ja Johannes antautuivat hellään suudelmaan.

 

1248320.jpg

Koska molemmat olivat kotona, päättivät he mennä lemmenlilluttimeen istuskelemaan. Johannes pelkäsi sateen yllättävän. Nikki rauhoitti puolisoaan, että taivashan oli täysin pilvetön.

 

1248132.jpg

Johannes viihtyi kotona pyjamassa, mutta Nikki pukeutui poreammeessa lilluttelun jälkeen. Toivottovasti rakas sinulla on jo parempi mieli, sanoi Nikki. Kyllä on muruseni, hymyili Johannes.

 

1248097.jpg

Nikki intoutui pusuttelemaan Johanneksen kanssa villisti. Nikkiä ei ainakaan ikä painanut. Aivan kuin Nikki olisi tiennyt lähdön olevan lähellä.

 

1248102.jpg

Nikillä oli jo aikaisemminkin ollut kummallinen tunne sydänalassaan.  Nikki oli huolissaan, että miten lapset ja Johannes pärjäisivät, kun häntä ei enää olisi. Mutta samassa Viikatemies olikin jo hänen edessään ja vei hänet mennessään. Johannes oli surun murtama.

 

1248123.jpg

Johannes hautasi rakkaan vaimonsa kotipihalle. Näin Nikki olisi aina hänen lähellään. Miten ihmeessä minä kestän tälläistä tuskaa, itki Johannes Nikin haudalla.

 

1248069.jpg

Tuskaa ja ikävää helpottaakseen Johannes maalasi ja maalasi ja maalasi. Pikkuhiljaa pahin olo jo hieman helpotti.

 

1248052.jpg

Johannes otti tavakseen istua iltaisin Nikin haudan äärellä ja kertoa päivän tapahtumista. Johannes tunsi olonsa jotenkin tyyneksi haudan äärellä.

 

1248079.jpg

Aluksi ruoka ei oikein maistunut Johannekselle, mutta onneksi valmisruuat oli helppo lämmittää. Aamuinen voileipä oli jäänyt pöydälle koskemattomana.

 

1248049.jpg

Yhtäkään aamua ja iltaa ei mennyt, ettei Johannes olisi kaivannut rakasta vaimoaan.

 Nähtäväksi miten Johanneksen elämä lähtee sujumaan ilman Nikkiä. Johanneksen on lisäksi kerrottava Alisalle äidin kuolemasta, kunhan Alisa ja Antton palaavat häämatkalta. Amanda oli mennyt uutisesta aivan shokkiin. Amandasta Johannes ei ollut kuullut moneen päivään. Huomenna hän menisi katsomaan, miten tyttö voi.